Floor Gijsbertse
Floor Gijsbertse Lifestyle 15 sep 2015
Leestijd: 1 minuut

Kanye West streamt modeshow in 36 bioscopen

Rapper, ontwerper en manlief van Kim Kardashian, Kanye West showt woensdag zijn tweede collectie voor zijn eigen label Yeezy. En mocht je geen kaartje hebben, dan heeft de celeb zelfs aan jou gedacht: live streaming in bioscopen door heel Europa.

Popcorn

Kanye (zijn management) heeft het zo ver gekregen om 36 bioscopen over de hele wereld voor zijn show te strikken. Zo zal er in deze club bioscopen een zaal ter beschikking worden gesteld om de showstreaming bij te wonen. Voor de kaartjes geldt: wie het eerste komt, wie het eerste maalt. Dus op is op. Op deze website kun je bekijken in welk land en in welke bioscoop je de streaming bij kunt wonen.

De Yeezy sneaker

Het is niet de eerste keer dat de lief van Kim Kardashian bioscopen inhuurt om zijn show te streamen. West toonde eerder zijn Adidas Yeezy 750 Boost sneakers tijdens New York Fashion Week, waar hij tevens een nieuw nummer van de zangeres Sia ten gehore bracht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Kanye West streamt modeshow in 36 bioscopen
Sluiten