Sigrid Stamkot
Sigrid Stamkot Lifestyle 26 aug 2015 / 06:15 uur

Voor Nadal is er goed uitzien steeds belangrijker

Met een potje striptennis in Bryant Park in New York heeft Rafael Nadal dinsdag zijn samenwerking met Tommy Hilfiger gelanceerd. De tennisser is het gezicht van de pakken- en ondergoedcollectie en een nieuw parfum, TH Bold.

Lees ook: Interview Zinedine Zidane: Ik doe niets dat ik niet wil

Druk opleggen

De beste tennisspeler ter wereld is pas 29 jaar oud, maar heeft zijn kledingstijl in de loop der jaren zien veranderen, zo zegt hij in een exclusief interview met Metro. ,,Nu ik wat ouder word, raak ik meer geïnteresseerd in mode, in aankleden, in er beter uitzien tijdens evenementen. Zeker als je voor een groot publiek moet verschijnen, is het belangrijk dat je er goed uitziet.”

Niet dat het het allerbelangrijkste is, maar er goed uitzien is inmiddels wel een puntje van aandacht voor de meervoudig Grand Slamwinnaar. ,,Als je jong bent, maakt het niet zo uit hoe je eruit ziet, alles is best. Maar als je ouder wordt, wil je je goed voelen over jezelf, de dingen goed doen. Je legt jezelf meer druk op.”

Lees ook: Interview Imaan Hammam: Bucketlist is eigenlijk al afgevinkt

En hoewel hij het interview strak in het (uiteraard Tommy Hilfiger) pak doet, heeft hij een specifieke dresscode. ,,Ik ben een sportman, ik hou van gewoon een spijkerbroek met T-shirt of polo.”

Lees het volledige interview binnenkort in Metro.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Voor Nadal is er goed uitzien steeds belangrijker
Sluiten