Sigrid Stamkot
Sigrid Stamkot Lifestyle 27 aug 2015 / 10:41 uur

Serena Williams: Er goed uitzien, is goed spelen

Met de lancering van de nieuwe courtcollectie van Nike laat toptennister Serena Williams haar blik over haar stijl schijnen . „Ik zeg altijd: als je er goed uitziet, voel je je goed en speel je ook goed."

Lees ook: Interview Rafael Nadal: Er goed uitzien wordt belangrijker naarmate je ouder wordt

In 2004 gooide ze hoge ogen op het tennisveld. Niet alleen vanwege haar uitzonderlijke prestaties, – inmiddels telt ze in totaall 36 grote prijzen en vier gouden medailles – maar ook vanwege haar verschijning in haar speeloutfiit met denimlook, afgemaakt met een zwarte crop top met studs en kniehoge sportschoenen. „Ik ben beinvloed door Andre Agassi", zo vertelt ze. „Hij droeg altijd een jeans short. Ik heb altijd gezegd dat ik op een dag die jean short terug naar het speelveld zou brengen." Maar ook haar meshrok van een jaar later.

De hoge tennislaarzen van Serena. / AFP

Lees ook: Interview Doutzen Kroes: Ik kan voor mezelf opkomen

Serena’s gevoel voor mode bracht niet allleen leuks op het speelveld, het bracht haar zelf ook in de modewereld. Ze zit regelmatig frontrow bij modeshows en sierde menig modemagazine. „Ik hou ervan te laten zien wie en hoe ik ben. Ik hou van het experimenteren met stijlen, maar ben ook dol op het klassieke silhouet. Ik hou van de perfecte mix tussen trendy en klassiek."

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Serena Williams: Er goed uitzien, is goed spelen
Sluiten