Sigrid Stamkot
Sigrid Stamkot Lifestyle 14 aug 2015 / 12:47 uur

River Island opent in Groningen

River Islandfans opgelet: zaterdag 22 augustus opent de Britse winkelketen een winkel aan de Herestraat in Groningen.

Lees ook: De bucketlist van Imaan Hammam is eigenlijk al afgevinkt

Amsterdam, Alkmaar, Rotterdam Alexandrium, Rotterdam Lijnbaan en Den Haag hebben al een River Island. De winkel in Groningen is dus de zesde van Nederland. De vrouwencollectie heeft 282 vierkante meter tot haar beschikking; de mannen- en kidscollectie nemen een ruimte in beslag van respectievelijk 152 en 80 vierkante meter.

Lees ook: Haartrend: de hun

De nieuwe winkel is gevestigd in een van de oudste panden van Groningen, met elementen uit de 13e eeuw. Voor Josie Roscop, marketingdirecteur van River Island, was Groningen een logische keuze, omdat het merk altijd op zoek is naar een moderne, inspirerende en vooruitdenkende’ omgeving.

In de buurt? Tijdens de opening krijgen de eerste 100 mensen in de rij een giftvoucher met een waarde tussen de 20 en 200 euro.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
River Island opent in Groningen
Sluiten