Sigrid Stamkot
Sigrid Stamkot Lifestyle 17 aug 2015
Leestijd: 0 minuten

Ochtenddouchers zijn gelukkiger én knapper

Douche jij altijd ’s ochtends? Dan ben je niet alleen gelukkiger, maar ook nog knapper dan mensen die ’s avonds onder de douche stappen. Althans, als we het onderzoek dat shampoomerk Herbal Essences deed, moeten geloven.

Lees ook: Wassen we onze haren dan echt verkeerd?

Van de duizend vrouwen die werden ondervraagd, zegt 90 procent dat de dag beginnen met een douche ervoor zorgt dat je de rest van de dag met een positief gevoel tegemoet gaat. Twee derde van de vrouwen voelde zich relaxter na het wassen in de ochtend. Meer dan de helft voelde zich aantrekkelijker.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Ochtenddouchers zijn gelukkiger én knapper
Sluiten