Sigrid Stamkot
Sigrid Stamkot Lifestyle 6 aug 2015 / 08:15 uur

Handig: spijkerbroek die je iPhone oplaadt

Zit je altijd in de stress omdat je telefoon dreigt uit te vallen door een bijna lege batterij? Geen nood: Joe Jeans komt met een spijkerbroek die je smartphone oplaadt. De zogeheten #Hello jean heeft een ingebouwde en praktisch verborgen batterij met USB-aansluiting, en een speciale zak waar je je telefoon op kunt aansluiten.

Lees ook: Nieuw: anti-hacking jeans

,,Het begon met gewoon een gesprek over alledaagse technieken die de wensen van de klant hebben veranderd", legt oprichter van het merk Joe Dahan uit op InStyle. "Iedereen is altijd maar op pad en wij willen hun levens een beetje makkelijker maken. We hebben contact met een bedrijf dat draagbare batterijen maakt en hen gevraagd een ontwerp te maken dat nog niet bestond. De meeste batterijen zijn namelijk vreemd van vorm en zwaar, en wij wilden een lichtgewicht exemplaar. Bovendien wilden we dat vrouwen op een modieus verantwoorde wijze hun telefoon bij zich konden dragen."

Lees ook: Adidas Ultraboost: techniek in een mooi jasje

De oplaadspijkerbroek is sinds deze week op de markt en kost 170 euro. Wel sneaky: de oplaadbare batterij moet je nog los kopen en aasluiten in de broek. Die kost 45 euro.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Handig: spijkerbroek die je iPhone oplaadt
Sluiten