Floor Gijsbertse
Floor Gijsbertse Lifestyle 17 aug 2015 / 09:58 uur

De lippenbalsem voor mannen: ‘Dude Stick’

Last van droge lippen? Dan biedt een graai in je tas vast soelaas, en tref je minstens vier verschillende lipverzorging smeerseltjes aan. Maar hoe doen mannen dit? Want een potje Vaseline of Nivea in je broekzak is natuurlijk niet echt testosteron-waardig. Maar gelukkig is er na de tandpasta, shampoo en bodylotion voor mannen dan ook de ‘Dude Stick’, lippenbalsem voor de echte man.

Axe voor je lippen

Deze Axe voor je lippen is bedacht door de Texaanse Spencer Sevy. Deze zakenman met advertising- en marketingachtergrond heeft zijn product tot 18 juli op crowdfundsite Kickstarter staan om geld op te halen voor de lancering van zijn lippensmeer. Het doel was om 750 dollar binnen te hengelen voor de lancering van de balsem. Echter heeft Sevy inmiddels al zo’n 10,838 dollar op de teller staan.

De ‘Dude Stick’ is gemaakt van cacao boter, vitamine E-olie, pepermuntolie en staat op crowdfundsite Kickstarter.

Lees ook: Video: mannen testen nepnagels

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De lippenbalsem voor mannen: ‘Dude Stick’
Sluiten