Floor Gijsbertse
Floor Gijsbertse Lifestyle 14 jul 2015 / 11:53 uur

Wimbledon: de beste looks

Tijdens het jaarlijkse tennisevenement Wimbledon, in Londen, is niet alleen van belang wat er op de baan gebeurt. Het is zien en gezien worden, op hoog niveau. Sterren, leden van het koningshuis, miljonairs, ze zijn allemaal in het wild te spotten op de tribune.

In bepaalde ringen van de tribunes geldt zelfs een strikte dresscode voor de vrouwen en de heren. Wanneer je hier niet aan voldoet, kom je niet binnen. Maar wie zaten er dit jaar eigenlijk op de Britse stoeltjes van Wimbledon? En als we het dan toch al niet meer over tennis hebben: wie zag er het beste uit?

Metro Mode somt de beste looks voor je op.

Rosamund Pike

Anna Wintour

Sienna Miller

Mirka Federer

Kate Middleton

Lees ook: Tips: zo pimp je je kledingkast

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Wimbledon: de beste looks
Sluiten