Floor Gijsbertse
Floor Gijsbertse Lifestyle 24 jul 2015 / 15:16 uur

Sneakers we love: Adidas Supershell

Popster Pharrell Williams timmert verder aan de weg in sneakerland. Na zijn release van de kleurige Adidas Superstar stappers komt hij deze herfst met een gloednieuwe collectie Supershell sneakers, wederom in samenwerking met Adidas.

Neusdesign

Voor de herfstwintercollectie van 2015 heeft Adidas wederom de handen ineengeslagen met de artiest. Speciaal voor de Supershellcollectie heeft Pharrell vier designer vrienden gevraagd om een uniek design te maken de neus van de sneaker (de shelltoe).

De New Yorkse kunstenaar Todd James was ook van de partij. De Amerikaan heeft een Adidasneus ontworpen die volledig in het teken staat van cartoons en graffiti. Het visitekaartje van de designer – Japanse anime meisjes- is direct terug te zien op de neuzen van de sneakers.

De sneakers zijn, anders dan Pharrells voorgaande collectie, niet in vijftig maar in twee kleuren verkrijgbaar: zwart en wit. Er komen 12 verschillende designs in de schappen te liggen.

Sneakerfanaten moeten nog heel even geduld hebben. Vanaf 7 augustus zijn de sneakers te koop in heren- en damesmaten via de online webshop van Adidas, Adidasfilialen en geselecteerde schoenzaken in Nederland. De sneakers kosten 100 euro per paar.

 

Lees ook: Deze kleding laat je scheetjes lekker ruiken

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Sneakers we love: Adidas Supershell
Sluiten