Sigrid Stamkot
Sigrid Stamkot Lifestyle 6 jul 2015 / 08:35 uur

Ilja Visser showt op Franse coutureweek

De Nederlandse ontwerpster Ilja Visser showde gisteren haar nieuwste ILJA collectie, genaamd INGENIUM EXISTERE, in de tuin van de Nederlandse Residentie in Parijs, tijdens de Haute Couture Week.
Voor de Fall Winter 15/16 collectie koos Ilja voor een mix van nostalgische technieken, poëtische silhouetten en de nonchalante attitude van Amsterdam, waar het merk vandaan komt. Denk aan zijde gebruikt in jeans-geïnspireerde jumpsuits, scherpe zogeheten hexagoon-gevormde zakken uit satijn, ‘chunky’ breisels en frisse gemêleerde jacquards. De kleuren: azuurblauw, rose kwarts roze, onyx zwart, tijgeroogkoper, bruin en chroom zilvergrijs.

Lees ook: De meest opmerkelijke schoenen op Etsy

Ilja Visser

Ilja Visser begon haar carrière in de mode op de School of Arts, Artez in Arnhem. Tijdens haar studie Fashion Design liep zij stage bij Donna Karan en Maria Cornejo in New York. In 2009 richtte ze haar eigen modehuis, gelegen aan de Prinsengracht in Amsterdam, op onder de naam Ilja Visser Group. In 2013 debuteerde Visser met haar label ILJA op de Haute Couture Week in Parijs.

Lees ook: De wishlist van Tess van Daelen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ilja Visser showt op Franse coutureweek
Sluiten