Sigrid Stamkot
Sigrid Stamkot Lifestyle 27 jul 2015 / 12:32 uur

Forever 21 opent tweede winkel in Nederland

De Amerikaanse kledingketen Forever 21 opent in november een tweede winkel in Nederland, zo meldt FashionUnited. De zaak, met een winkeloppervlak van 1800 vierkante meter, komt aan de Beurstraverse 21 in Rotterdam.

Lees ook: Eerste hulp bij garderobeproblemen

In april van vorig jaar opende Forever 21 een eerste store, in de Amsterdamse Kalverstraat. De keten, die in 1984 werd opgericht, biedt betaalbare kleding en telt inmiddels meer dan 600 vestigingen in meer dan 130 landen. Forever 21 heeft de ambitie om meer winkels te openen in de Randstad. Het Europese hoofdkantoor staat al in Breda en het Europese distributiecentrum in Bergen op Zoom.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste tips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Forever 21 opent tweede winkel in Nederland
Sluiten