Floor Gijsbertse
Floor Gijsbertse Lifestyle 1 jul 2015 / 18:21 uur

8 x hittebestendige modelessen van Kim Kardashian

Kim Kardashian bezorgt dagelijks menig man nekpijn door haar ogenschijnlijke blote, sexy en vaak strakke of doorzichtige outfits. De vrouw die vrouwelijke rondingen op de beautykaart heeft gezet, weet duidelijk hoe ze zich ‘luchtig’ moet kleden, dat moge duidelijk zijn. Omdat de mussen van het dak rollen en we smelten van de hitte vraagt Metro Mode zich af ‘Kim, hoe kleden we ons luchtig de komende dagen?’.

Les 1: Hé, een decolleté is oké

Wat Kim altijd bijster knap weet te doen is bij elke jurk de hoofdrol geven aan haar decolleté. En de woorden ‘te veel’ kent Kim niet. Frisse lucht, kom maar door.

Les 2: Crop tops

Ben je trots op je figuurtje en hoef je niet naar kantoor? Trek dan je crop top uit de kast. Kim is een kenner op het gebied van dit ingekorte (gekrompen) shirtje. En een heerlijk briesje langs je ribbenkast doet wonderen voor de hitte.

Les 3: Lingerie als outfit

Ben je dol op kant en heb je geen topje binnen handbereik? Dan weet Kim wel raad met jouw lingerielade. Kim kiest vaak voor de look ‘lingerie chique’: een kanten beha, rok of topje zijn de key-elementen van haar outfit. En ja, luchtig is het zeker…

Les 4: Sla bustiers in als toiletartikelen

Kim is dol op haar bustiers. Geen één kleur, patroon of materiaal wijst zij de deur. Handig, want de bustier past bijna overal op. Denk aan een rok, culotte (driekwart broek met wijde pijpen), shorts of lange broek.

Les 5: Splitten

Creëer lucht waar je kan. De huid van Kim is nooit niet volledig bedekt. Wanneer zij in een maxi-jurk over de catwalk schrijdt, is er alsnog een grote portie huid te zien. Zo zorgt Kim doorgaans voor een split en een decolleté: blik- en luchtvangers.

Les 6: Luchtgaten

Kim is dol op grafische strak gevormde kokerrokken en dito tops. En wat Kim zeker slim doet, is dat zij altijd zorgt voor de nodige ‘luchtgaten’. Een avondbriesje en de hitte is weg.

Les 7: Badkleding als outfit

Ben je intens zo verzot op dat leuke badpakje dat je het het liefst elk moment zou willen dragen? Geen probleem, zou Kim zeggen. Want wanneer je een toffe kimono, duster of rok over je badpak gooit, heb je een outfit. En dit is ook nog eens praktisch als je toch naar het strand gaat: ritsje naar beneden, knoopje los en je kunt zwemmen.

Les 8: Laat de zon in je kast

Zorg dat je zelf de zon bent, wanneer de ziedende hitte over je huid trekt. Wie weet schrikt de zon. Onder het mom van: mooi geel is niet lelijk.

Lees ook: Kim Kardashian verklapt het geslacht van haar baby

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
8 x hittebestendige modelessen van Kim Kardashian
Sluiten