Redactie Metro
Redactie Metro Lifestyle 11 jun 2015 / 07:00 uur

Typhoon: ‘Dit succes is overweldigend’

Iedere dag op MetroMode.nl alvast een voorproefje van de uitgave van Metro Mode Man in samenwerking met AXE en Typhoon, die aanstaande vrijdag uitkomt. Vandaag:een interview met Typhoon.

Na Kensington is het op 24 juni de beurt aan Typhoon om de AXE Blackstage te betreden en zijn versie van “Less is more” te laten horen. Een uniek concert waar de Zwolse rapper akoestisch gaat voor een publiek van slechts zestig mensen. “Lekker intiem, kan ik aan storytelling doen.”

Boerderij

Was het de afgelopen zeven jaar rustig rondom Glenn de Randamie, alias Typhoon, sinds het album Lobi da Basi vorig jaar uitkwam zit hij letterlijk in een tyfoon. Een gouden plaat, de hele zomer optredens op de leukste festivals en uitzicht op een concert in de Heineken Music Hall in december. Typhoon blijft er rustig onder. Ook omdat hij “kalm van karakter” is. “Ik was als baby zo rustig dat mijn moeder steeds moest kijken of ik nog ademde”.

Hij heeft net twee dagen uitgewaaid aan het strand in Scheveningen en zou de afgelopen nacht in Amsterdam in een hotel blijven slapen. Maar hij had geen zin. “Ik wilde nog even naar mijn eigen boerderijtje in Zwolle. Naar de sterren kijken, de creërende kracht van de natuur voelen, even zingen met mezelf of met God en het universum. De lucht is er zo fris en open, ik ben zo blij als ik thuis ben.”

Volharden

Het leven slokt hem op, maar alles wat hij voelt is dankbaarheid. “Ik heb niet altijd met dit succes te maken gehad. Het is overweldigend dat er nu zoveel energie mijn kant op komt. Door hard werken, volharding en blijven geloven in wat ik doe, is het gelukt.”

Lees het hele interview morgen in Metro Mode.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Typhoon: ‘Dit succes is overweldigend’
Sluiten