Floor Gijsbertse
Floor Gijsbertse Lifestyle 24 jun 2015 / 11:33 uur

Kleding Tom Ford voor het eerst online te koop

De Amerikaanse kleding- en accessoiredesigner Tom Ford en de exclusieve webshop Net-A-Porter slaan de handen ineen. De webshop biedt als eerste de kleding van Tom Ford aan in de online winkelschappen.

Primeur

Het is voor het eerst dat de designer zijn collectie in de online schappen aanbiedt. Voorheen was de kleding van Ford alleen in offline winkels verkrijgbaar. Wel bood de designer zijn accessoires al eerder online aan.

Dinsdag kondigde de webshop de samenwerking vol trots aan. Vanaf juli zal de webshop de ontwerper online gaan vertegenwoordigen. Eerst zijn alleen de vrouwenitems verkrijgbaar. Vanaf september staan ook de herenitems op de mannentak van de website, Mr. Porter.

Net-A-Porter als paradepaardje voor grote designers

In april was het ook al feest bij Net-A-Porter. Toen lanceerde Chanel een pop-up van haar juwelencollectie in de webshop. Exclusief!

Lees ook: Rihanna is de zoveelste celeb met eigen kledinglijn

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Kleding Tom Ford voor het eerst online te koop
Sluiten