Sigrid Stamkot
Sigrid Stamkot Lifestyle 25 jun 2015
Leestijd: 2 minuten

Kanye kan het

Kanye West is uitgeroepen tot meest stijlvolle man op aarde. Voor de ongelovigen onder ons: wij zetten even op een rijtje waarom.

Hij matcht zijn kleding met zijn vrouw.

De meeste mannen laten hun kleding alleen maar bij die van hun vrouw passen als ze naar een bruiloft gaan, of zelf trouwen, maar Kanye heeft er een sport van gemaakt als een – ‘slecht woord-alert’ – totaalplaatje met vrouwlief Kim binnen te komen. Als de Kardashiantelg roze aanheeft (as if), zal Kanye geen rode outfit uit de gigantische inloopkast trekken: de beide outfits worden minutieus op elkaar afgestemd.

Hij durft.

Skinny leather pants, T-shirts tot over de knie, rokken, schoudervullingen en leren tops: Kanye durft het. We spotten hem als eerste in de nu zo populaire destroyed jeans met de knieën eruit en combineert die gerust met een top die qua decolleté dat van Kim doet verbleken. Of je het mooi vindt, is een tweede: feit is dat hij in ieder geval durft.

Hij heeft het beste accessoire.

Een Céline-tas, een Givenchy-shopper: de garderobe van Kanye telt de nodige designerbags, maar niets staat zo goed aan de arm als de kleine North – die overigens ook over een garderobe beschikt die 2 miljoen dollar waard is. Want zeg nou zelf: met zo’n kleine op de arm, zie je er toch al snel uiterst stijlvol uit?

Maar vooral: hij roept het zelf.

Het is dat R. Kelly al eens ‘I’m the world’s greatest’ heeft gezongen, anders had het een songtekst van Kanye kunnen zijn. Want oh, wat vindt hij zichzelf goed. „Ik ben de stem van deze generatie”, is één van zijn gevleugelde uitspraken. En: „Ik vind het zo jammer dat ik mezelf nooit zal zien optreden.” Maar ook: „Je kunt mij vergelijken met de groten der aarde, zoals Da Vinci, Steve Jobs en Barack Obama.” En tot slot: „Ik heb geen stylist nodig, dat zie je toch aan mijn stijl?”

En laat hem daar nou eens voor één keer gelijk in hebben.

Lees ook:
Modecolumn Sigrid Stamkot: Geen simpel T-shirt
Modecolumn Sigrid Stamkot: Le-vens-gevaarlijk
Modecolumn Sigrid Stamkot: Zij wel

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Kanye kan het
Sluiten