Sigrid Stamkot
Sigrid Stamkot Lifestyle 29 jun 2015 / 16:19 uur

De wishlist van Cynthia Schultz

In de rubriek De Wishlist van… deelt iedere week een groot modeliefhebber en -kenner zijn of haar verlanglijstje op MetroMode.nl. Deze week: Cynthia Schultz, natuurlijk bekend als Miss Lipgloss.

Welk kledingstuk staat op dit moment hoog op je verlanglijst?
Ik wil nog heel graag de perfecte little black dress, al jaren ben ik ernaar op zoek en de perfecte heb ik nog niet gevonden. Hij mag mooi ‘bodyhugging’ zijn, hij moet mooi flatteren, lekker zitten en altijd kunnen. Nog handiger als hij van een stof is die niet kreukt. Lees: handig voor op reis. Maar ook: Goede hoge pumps die goed lopen en lekker zitten. Het lijkt onmogelijk, maar ik ga ze vinden.
En de welbekende Acnesjaal. In de winter leef ik in mijn sjaals en ik ben dol op grote, volle, warme exemplaren. De Acneversie heb ik nu al zoveel voorbij zien komen, dat ik hem dit najaar zeker ga aanschaffen. Of misschien deze zomer al…

Welk kledingstuk blijft maar in je kast hangen, terwijl je het eigenlijk niet aantrekt?
Die heb ik niet zoveel, omdat ik regelmatig met een grote vuilniszak door mijn kledingkast ga. Al zijn er best items die ik niet zo vaak pak. Dat zijn dan vooral strakke, nauwsluitende kleren.

Van welk kledingstuk heb je laatst met pijn in je hart afscheid genomen?
Ik heb niet zo snel pijn in mijn hart bij een afscheid van een kledingstuk. Draag ik iets niet, dan geef ik het weg of gaat het naar een tweedehandswinkel. Geen enkel probleem mee! Als ik er geen plezier (meer) van heb, dan een ander wel.

Welk kledingstuk moet iedereen in zijn kast hebben?
Een goede jeans die perfect aansluit, comfortabel is en die je billen lift, haha. Staat goed met een jasje en hakken, maar ook met een leuke trui en sneakers. En natuurlijk een mooi zwart jurkje dat altijd kan.

Welk kledingstuk moet iedereen dit seizoen in zijn kast hebben?
Sneakers, natuurlijk. Ik vind het heerlijk dat sneakers echt ‘mogen’, bijna altijd. Ik loop zelf heel veel op een gewone werkdag en dat gaat nu eenmaal niet zo gemakkelijk op mooie hakjes. Iedereen moet mooie, subtiele en kwalitatief mooie sneakers in de kast hebben staan, die ook top staan onder een jurkje dat tot de knie komt.

Welk kledingstuk moet iedereen acuut ritueel verbranden?
Ik ben helemaal pro dragen wat je leuk vindt, maar de witte legging is toch echt niet flatterend. En bijna alles dat goud of metallic is.

Het beste mode-advies dat ik ooit heb gekregen, is…
Draag waar je je lekker in voelt. Dus ook als dat een witte legging is met een gouden metallic jurk. Je straalt uit dat je je mooi voelt, dat je lekker in je vel (eh, kleren) zit en dat je je goed voelt. Dat zie je. Liever dat dan een onzekere uitstraling met een geweldig mooi jurkje. En liever mooie platte schoenen en er als een diva uitzien, dan torenhoge stiletto’s en stapje voor stapje strompelend vooruitkomen.

Mijn modegeheim is…
Dat heb ik echt niet! Misschien toch wel dat ik draag waar ik me helemaal top in voel.

Als ik de Staatsloterij win, is het eerste wat ik koop…
Al jaren loop ik als ik op reis ben een Chanel boutique binnen en ‘pas’ ik de 2.55. Die staat wel op mijn wishlist voor als ik de loterij win. Of een mega mooie leren jas van Acne.

Lees ook:
De wishlist van Lifesplash Jiami Jongejan
De wishlist van Anna Nooshin
De wishlist van Beautyscenes Debbie Zwiers

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De wishlist van Cynthia Schultz
Sluiten