Sigrid Stamkot
Sigrid Stamkot Lifestyle 2 jun 2015 / 13:43 uur

Bizarre beauty-eisen van sterren

Dat grote sterren alleen blauwe M&M’s in een kamer met een temperatuur van precies 21,7 graden willen, weten we. Maar de groten der aarden hebben zo ook hun wensen, of eigenlijk eisen, op beautygebied.

Kanye West


Als Kanye op tour is, wil hij in zijn kleedruimte twee tubes Carmex lipbalsem, een zeepje van het merk L’Occitane, Nivea Intensive Moisturizing Lotion, een fles anti-roos shampoo en gezichtsscrub van Neutrogena.

Lady Gaga

Mocht Lady Gaga voor of na haar optreden willen badderen, dan blieft mevrouw dat te doen met lavendelkleurige en -geurende producten.

Will Smith

Om zijn babyhuidje te verzorgen, eiste de acteur tijdens de opnames van Men in Black 3 een douche met een glazen wand, die ondoorzichtig werd door op een speciale knop te drukken. Kosten: 25000 dollar.

Cher

Vroeg eens tijdens een concerttour om een kamer speciaal voor al haar pruiken. Overigens vraagt Elton John er één voor zijn brillen.

LL Cool J

Baby-olie is goed voor de droge haarpunten, zo weten wij. Maar of LL Cool J het daar ook voor gebruikt? Hoe dan ook: er moet altijd een fles in zijn kleedkamer staan.

John Mayer

Op make-upgebied heeft de zanger geen wensen, wel wil hij zijn gebit kennelijk goed verzorgen: op zijn verlanglijst staan vier zachte tandenborstels, een fles Listerine en twee kleine (!) tubes tandpasta met mintsmaak.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Bizarre beauty-eisen van sterren
Sluiten