Sigrid Stamkot
Sigrid Stamkot Lifestyle 8 jun 2015 / 14:33 uur

Anna Wintour in Madame Tussauds: hopelijk niet zo

Vogue hoofdredactrice Anna Wintour heeft vanaf 18 juni haar eigen wassen beeld bij Madame Tussauds. Om de ‘bijzetting’ van de fashiongoeroe te vieren gaat het wassen beelden museum modellenbeelden als Doutzen Kroes, Kate Moss en Naomi Campbell kleden in outfits van beginnende ontwerpers.
Leuk, maar het is voor La Wintour, voor wie het uiterlijk toch redelijk belangrijk is, te hopen dat ze betere wassenbeeldenontwerpers heeft dan veel van haar voorgangers. De archieven van het museum laten namelijk behoorlijk wat mislukte exemplaren zien…

Ali B.


Het karakteristieke hoofd van onze knuffelmarokkaan lijkt meer op een gebotoxte Ken, zo met dat glimmende voorhoofd.
En wat is er toch gebeurd met zijn wuivende krullen?

Cameron Diaz

Anno 2015 is het karakter in ieder geval uit het (voor)hoofd van Cameron Diaz verdwenen, waardoor het wassen beeld van uit 2008 ineens wel weer lijkt.
Maar of dat nou precies de bedoeling is…?

Cate Blanchett


Hé, wat een goed gelukt standbeeld van Laura Selmhorst uit Goede Tijden, Slechte Tijden, zo vonden wij!
Totdat het Cate Blanchett bleek te zijn…

Doutzen Kroes

Hoewel het op haar tientallen magazinecovers aardig lukt, lijkt het met haar waxen beeldje lastig om haar schoonheid exact vast te leggen.
Want heeft Doutzen nou een wipneus? En die mond, is die niet te klein? En dan de ogen, die zijn ook niet symetrisch… Kortom: tijd voor een re-do.

Jennifer Lopez

Jennifer, is that you?! Goed, dit exemplaar is al wat gedateerd – hij werd in 2003 onthuld in Londen – maar zelfs toen zag de zangeres er toch beter uit dan haar waxen exemplaar.
Wel knap hoe de makers in de hals een spray tan fail hebben nagedaan. Of was dat óók niet de bedoeling? Gelukkig is haar beeld dat in Amsterdam staat beter gelukt.

Justin Bieber

Hij kijkt er zelf ook een meewarig naar, al is dat natuurlijk de algehele houding van de populaire zanger.
Maar wij zien toch een duidelijk verschil in vooral de kaaklijn van Justin (links) en zijn wassen beeld. Het zou zijn jonge en net een tikkie minder populaire broertje kunnen zijn.

Reageer op artikel:
Anna Wintour in Madame Tussauds: hopelijk niet zo
Sluiten