Floor Gijsbertse
Floor Gijsbertse Lifestyle 8 jun 2015 / 08:13 uur

9x Summer beauty

Hoezee! Het kwik stijgt vandaag tot griltempraturen en mocht er niets op de planning staan vandaag, zal strand (of een plaatselijke meertje) soelaas bieden voor verkoeling en zonaanbidding. Maar wat zit er nou eigenlijk in je strandtas, naast een boekje, je zonnebril en je favoriete zomerdrankje? Omdat ook jouw beautytasje aan een zomerse make-over onderworpen moet worden tipt Metro Mode alvast enkele fijne hebbedingetjes voor in je make-uptas (zonnebrand niet inbegrepen).

Niet iedereen is fan van een make-upsnoet op het strand. Hoeft ook niet, geen probleem ! Maar misschien kies je liever voor mooie (verzorgde) tenen, een fris lipje of een glanzende huid? Zie hieronder enkele beautysuggesties en bijbehorende prijzen (met de klok mee).

1. Lippenstift, Up Pop Nude, Clinique 21,45 euro
2. Ampul serum, Glow Booster Bi-Phase, Doctor Babor (14x 1ml) 80,00 euro
3. Nagellak, Infinite Shine, OPI (15ml) 18,95 euro
4. Mascara, Intense volume waterproof, Boots No7 (7ml) 12,95 euro
5. Bodybalm, Velvet Balm, Amande (200ml) 44,00 euro
6. BB-cream, BB SPf40 cream, Clinique (30ml) 30,00 euro
7. Blush, Blush stick, Babor 13,50 euro
8. Blush, Facial Glow Fluid Hypnotic Rosé, Sans Soucis (15ml) 21,95 euro
9. Bronzer, Mosaic Bronzer Sunkissed Glow Front, MUA 3,99 euro

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
9x Summer beauty
Sluiten