Floor Gijsbertse
Floor Gijsbertse Lifestyle 1 jun 2015

6x liever niet-zwangerschapslooks van Kim Kardashian

Het celeb koppel Kimye, oftewel Kanye West en Kim Kardashian, is in verwachting van hun tweede kindje. Zondag deelde de celebrityster het nieuws met de wereld in haar eigen familieserie Keeping up with the Kardashians. De geruchtenmolen begint met draaien, is het een jongen? Weer een meisje? En belangrijker: hoe gaat het kind heten, South West? Opdat iedereen stiekem nieuwsgierig is naar de eerste ‘baby bump’ foto’s van de ster, blikt Metro Mode alvast terug naar zwangerschapsoutfits van Kim, onder de categorie beter-niet-weer. Herrinert u zich de ‘orkajurk’ nog?

Lees ook: Kim Kardashian en Kanye West zwanger van tweede kind


1. Aha, daar is-ie, de orkajurk. De zwart-witte vlakken doen het niet erg goed voor de algehele lichaamsvorm van Kim. De grote gelijknamige vis heeft zijn curves beter aan deze kleuren gerangschikt dan onze Kim.

2. Alhoewel deze outfit eigenlijk best wel klassiek, romantisch en tijdloos is, slaat Kim hier de modeplank toch een tikkeltje mis. De naveltruitjes worden naar een nieuw level gesleept met deze volzwangere Kim in dit dromerige ensemble. Zonde van de mooie look, want die blote buik doet er flink afbreuk aan.

3. Het jurkje in combinatie met de hakken doet visueel erg goedkoperig aan. Te kort, te hoog en té té. Het curvy lichaam van Kim verdient beter, al helemaal wanneer er een kindje meereist onder de rondingen.

4. Laten we onderaan beginnen… Hakken zijn mooi, en staan de ster doorgaans erg goed. Alleen ditmaal zijn de plasticbandjes door de opgezwollen voeten van Kim haar zwangere lichaam de belemmering voor een geslaagd uitzicht. En het zal vast ook niet heel lekker zitten, deze horrorafknelling. En dan over naar de jurk, alhoewel Kim er prachtig uitziet in wit, is de cape-shape combinatie van de jurk een beetje gek gevonden.

5. De rode zee, een grote rode paprika… Zonde Kim! Want ook de kleur rood staat de ster normaliter prachtig. Maar door de zwangere buik en de overige rondingen van Kim is het nu vooral heel veel rond en groot rood dat er te zien is.

6. De laatste loodjes… Tuurlijk hoeft Kim niet altijd op hakken te lopen, groots gelijk dat de celebster kiest voor plat schoeisel zo aan het einde van haar zwangerschap. Maar in combinatie met het jasje en het jurkje oogt het alsof Kim heeft geshopt op de tienerafdeling van een warenhuis. Wij zeggen ‘beter niet weer’, lieve Kim.

Beeldcredits: Getty Images, Xposurephotos.com, Clint Brewer-Splash News, WENN.com

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste leestips in je mailbox!

Reageer op artikel:
6x liever niet-zwangerschapslooks van Kim Kardashian
Sluiten