Floor Gijsbertse
Floor Gijsbertse Lifestyle 29 mei 2015 / 08:38 uur

Redactrice leeft een week als Kim Kardashian

De Amerikaanse redactrice Sally Holmes van modemagazine ELLE besloot naar aanleiding van Kim Kardashians book ‘Selfish’ onder te duiken in de wereld van de Kardashians. In een vierdelige serie gaat zij het exacte dieet, de beauty-routine, kledingkast en levensstijl van Kim overnemen.

In deze eerste fase van het experiment ligt de kledingkast van Kim onder een vergrootglas.

Meer zelfvertrouwen

Zo heeft de redactrice voor een week lang exact de (vaak peperdure) kleding aan van Kim. “Kim Kardashian is heel dapper, en heeft meer zelfvertrouwen dan een compleet lacrosse team, of een Abercrombie & Fitch model. Ik heb dat dus niet,” schrijft de redactrice in haar eerste blog over haar Kardashian-experiment.

Lees ook: Holland’s Next Top Model wil plus-size model niet

‘Ik camoufleer mijn rondingen’

Sally komt er al snel achter dat het look-a-liken wel wat voeten in de aarde heeft. Zo schrijft zij totaal het tegenovergestelde figuur van Kim te hebben. Waar Kim klein is en veel rondingen heeft, is Sally lang en –wat zij niet wist- blijkbaar ook redelijk ‘curvy’. “Ik ben een curvy camouflager, toen ik de kleding aantrok werd het me duidelijk –Ik heb borsten en heupen, jongens!”

Spanx is het codewoord

Voordat de redactrice zich daadwerkelijk op straat begaf in haar Kim-look, besloot ze een Amerikaans en zeer geliefd toverbroekje op de kop te tikken, het corrigerende ondergoed Spanx. Al snel heeft Holmes een conclusie over Kims kleedgedrag: “Kim doet niet aan simpel, zelfs niet wanneer het gaat om een spijkerbroek met een T-shirt erop. Haar hele outfit zit vast aan haar lichaam, alsof ze denim verf draagt…”

Zie hieronder de foto’s van week 1, experiment 1: kleden als Kim Kardashian.

Dag 1

Dag 2

Dag 3

Dag 4

Dag 5

Dag 6

Foto’s: Tyler Joe

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Redactrice leeft een week als Kim Kardashian
Sluiten