Sigrid Stamkot
Sigrid Stamkot Lifestyle 11 mei 2015 / 07:30 uur

De beste kapper van Nederland komt uit Helmond

Tijdens het het prestigieuze Coiffure Award gala is zondag de beste kapper van Nederland gekroond. Arjan Bevers van Avanti Kappers uit Helmond nam gisteren de prijs voor Hairdresser of the Year 2015, de meest begeerde award, in ontvangst in Studio21 in Hilversum.

Foto: Jeroen Snijders

Lees ook: Anna Wintour laat zich van haar komische kant zien

In totaal werden er veertien ‘haar-Oscars’ uitgereikt. De jury roemde Arjan Bevers om zijn vernieuwende visie op haarmode anno 2015. In het rapport viel verder te lezen dat hij een ‘perfecte balans had tussen fluweelzachte kleuren, vooruitstrevende vormen en draagbaar haar. Een zeer inspirerende collectie die in perfectie is uitgevoerd.’

Lees ook: Infographic laat gebrek aan diversiteit in de mode zien

In 2012 en 2014 won Arjan Bevers al tweemaal de Coiffure Award in de categorie Heren Zuid. Dit jaar ontving hij de award voor beste dameskapsels in de regio Zeeland, Noord-Brabant en Limburg en een tweede plaats in de categorie heren kapsels Zuid. Uiteindelijk ging de eigenaar van Avanti kappers uit Helmond naar huis met de ultieme prijs: de Hairdresser of the Year 2015.

Hairstyling: Arjan Bevers, fotografie: Giel Domen, visagie: Mireille Bevers, styling: Ashley Veraart.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De beste kapper van Nederland komt uit Helmond
Sluiten