Sigrid Stamkot
Sigrid Stamkot Lifestyle 30 apr 2015 / 09:33 uur

School vindt outfit met spaghettibandjes ongepast

Een 5-jarig meisje uit Houston heeft een reprimande van de schoolleiding gekregen omdat ze ongepaste kleding droeg.

Lees ook: Eerste Hulp Bij Garderobeproblemen

Haar jurkje met spaghettibandjes werd te onthullend bevonden voor de openbare school, zo ondervond vader Jef Rouner, die zag dat zijn dochter een shirt over haar jurk droeg en een spijkerbroek eronder toen hij haar ophaalde van school.

Lees ook: Modecolumn Sigrid Stamkot: Dat witte T-shirt

"Ik wist dat ik een keer een probleem zou krijgen met het feit dat ze weinig verhullende kleding zou dragen", zo grapt hij tegen Houston Press. "Maar dat het al op 5-jarige leeftijd zou zijn… Ze schond technisch gezien de dresscode van de school’, zo werd me verteld."

Reageer op artikel:
School vindt outfit met spaghettibandjes ongepast
Sluiten