Floor Gijsbertse
Floor Gijsbertse Lifestyle 13 apr 2015 / 12:11 uur

Coachella looks onder de loep: ‘ja’ of ‘mwah’

Het kan je niet ontgaan zijn dat het zesdaagse Coachella festival in Indio Californië hevig los gebarsten is. Het dak van Californië is eraf! Het alom geliefde festival staat niet alleen bekend om goede line-up, de toffe sfeer maar ook om het aantreden van menig ster of celeb. En natuurlijk, de festivaloutfits. Het credo ‘zien en gezien worden’ viert hoogtij. Wie krijgt er een krul op het moderapport en wie een rode kras? Metro Mode zet de ‘JA’ en ‘MWAH’ op een rij.

Laten we vooral de week positief beginnen met de geslaagde, fijne,utfitjes. Scrollen maar!

JA

        

MWAH

        

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Coachella looks onder de loep: ‘ja’ of ‘mwah’
Sluiten