Sigrid Stamkot
Sigrid Stamkot Lifestyle 11 mrt 2015 / 09:46 uur

Yvonne Coldeweijer gaat tassen verhuren

Presentatrice, musicalactrice en fashionblogger Yvonne Coldeweijer lanceert vandaag haar eigen bedrijf: Borrow My Bag. Dit online platform maakt het mogelijk een designertas of -sieraad te huren. En zo kan iedereen bijvoorbeeld zo’n nauwelijks te betalen Chaneltas aan de arm hebben.

Lees ook: Man maakt make-up looks van onder andere Kim Kardashian na

Bij BorrowMyBag.nl zijn designertassen beschikbaar van onder meer Chanel, Céline, Balenciaga en Saint Laurent. Prijzen variëren van 87 euro voor een week lang een klein roze Chanel tasje tot 550 euro voor een maand lang de Birkin Bag aan je arm.
Alle tassen zijn eigendom van Yvonne. De presentatrice begon al vroeg aan het opbouwen van haar inmiddels indrukwekkende collectie. “Ik begon op mijn zestiende met werken in een café. Na anderhalf jaar sparen had ik mijn eerste Louis Vuitton. Die zal ik dan ook nooit wegdoen, mijn eerste designertas: zo speciaal!”

Lees ook: Catfight tussen Cara en Naomi

Het kost haar dan ook wel een beetje moeite om haar kindjes in vreemde handen te geven, zo geeft ze toe. "Ik vind het wel beetje eng, iedereen gaat er mee aan de haal. Maar ik vertrouw er op dat het goed komt. Ik voer ook van tevoren controle uit, zodat ik weet dat het in goede handen komt. Maar dat is ook het risico van ondernemen hè?"

Lees ook: Zo brengen slimmeriken hun eyeliner aan

Yvonne kreeg het idee tijdens het kijken van de Sex in the City-film, waarin één van de karakters een designertas huurt. "Ik dacht meteen ‘wat een goed idee’. Ik ben me gaan verdiepen in het concept om dit ook voor de Nederlandse vrouw mogelijk te maken. Wat ik merkte is dat je vaak lang spaart voor een tas, want zo’n tas is hartstikke duur. En dan heb je er één, en dat went dan ook wel weer snel en dan wil je alweer de volgende. Je wilt immers afwisselen. Ik besef dat het niet voor iedereen bestemd is, echt voor de mensen die dag in dag uit met mode bezig zijn en het geld er voor over hebben."

FOTO: Nick van Ormondt

En het verdiende geld, gaat dat naar een nieuwe designertas? Yvonne lacht: "Zo ver heb ik nog niet vooruit gedacht. Ik denk nu alleen maar: als alles maar goed gaat met de site. Maar het is wel de bedoeling ja!"

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Yvonne Coldeweijer gaat tassen verhuren
Sluiten