Sigrid Stamkot
Sigrid Stamkot Lifestyle 25 mrt 2015 / 11:46 uur

Sneakers we love: Nike Air Max Zero

Met de Nike Air Max Zero eert Nike de iconische sportschoen die 29 jaar geleden op papier ontstond. Die getekende Zero’s werden niet in productie genomen, maar vormden wel de voedingsbodem voor de uiteindelijk zo populaire Nike Air Max.

Lees ook: Make-up die in het hoofd ontstaat

Bijna dertig jaar later stuitte het Nike Sportswear design team in de archieven op de schetsen van de Zero en besloot om de tweede Nike Air Max Dag (26 maart) te vieren, de Nike Air Max Zero alsnog, zij het in iets aangepaste versie, uit te brengen. Het resultaat is vanaf 22 maart te koop in geselecteerde winkels en vanaf 26 maart online. Prijs: 160 euro.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Sneakers we love: Nike Air Max Zero
Sluiten