Sigrid Stamkot
Sigrid Stamkot Lifestyle 11 mrt 2015 / 08:36 uur

Man doet make-up looks sterren na

Kim Kardashian heeft al meerdere mensen geïnspireerd tot het namaken van haar make-up looks. Maar een man die zich zo opmaakt als de reality ster, zagen we nog niet eerder. Behalve dan die man die al zijn geld uitgeeft aan operaties om op Kim te lijken.

Lees ook: Het Instagram-account van de week: Look a like covers

De 32-jarige Filipijnse acteur, model en make-up artist Paolo Ballesteros heeft de kwast als wapen om op sterren als dus Kim, maar ook Kylie Jenner, Julianne Moore, Cate Blanchett en Fifty Shades of Grey ster Dakota Johnson te lijken. Hij overdrijft weliswaar een tikkeltje, en niet als lijkt even goed, maar het resultaat is niet minder interessant.

Als Kylie Jenner.

Als Kim Kardashian.

Ballesteros heeft zelfs ‘onze eigen’ Miss Netherlands Yasmin Verheijen ‘nagemaakt’!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste tips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Man doet make-up looks sterren na
Sluiten