Floor Gijsbertse
Floor Gijsbertse Lifestyle 5 feb 2015 / 14:55 uur

Zusjes Jenner toch geen eigen Topshop-lijn

En jawel, het mode imperium van de Amerikaanse Kendall (19) en Kylie (17) Jenner (halfzusjes van Kim Kardashian) leek wederom gegroeid. De twee zusjes hebben onder andere via Twitter bekend gemaakt een collectie voor het Britse modehuis Topshop te lanceren. Maar klopt dit wel? Topshop zelf ontkent dat de zusjes speciaal voor de Britse keten een collectie ontwerpen. Zo zegt een woordvoerder dat er wel sprake is van een samenwerking, maar een collectie? Nee, dat niet.

Topshop gaat een collectie verkopen die de zusjes voor het merk PacSun ontwierpen. De Kendall & Kylie Collection. Deze collcetie is onlangs gelanceerd.

Lees ook: Dit plus-size model doet het pas echt goed

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zusjes Jenner toch geen eigen Topshop-lijn
Sluiten