Redactie Metro
Redactie Metro Lifestyle 11 feb 2015
Leestijd: 1 minuut

Naakte Pink in actie tegen bont

Pink is uit de kleren gegaan voor dierenrechtenorganisatie PETA. Op de Nederlandse website van PETA staat de reclamecampagne van de zangeres.

"Ik ben liever naakt dan dat ik bont draag", staat er naast de naakte zangeres. Volgens de website vindt Pink het jammer dat ze hier ook wel eens anders over heeft gedacht, voorheen droeg ze namelijk wel eens bont. "Maar ik ben verstandig geworden en boycot bont nu compleet. Ik wou dat iedereen gedwongen zou worden om de verschrikkingen te zien die deze dieren moeten ondergaan voor modetrends. Ik hoop dat bontdragers in hun kont gebeten worden door hetzelfde diersoort dat ze dragen", aldus Pink.

De campagne wordt woensdagavond gelanceerd, aan de vooravond van de New York Fashion Week.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Naakte Pink in actie tegen bont
Sluiten