Sigrid Stamkot
Sigrid Stamkot Lifestyle 26 feb 2015
Leestijd: 1 minuut

Gendervrij modemerk opent in Amsterdam

Komende zaterdag opent het Amsterdamse modemerk Nobody Has To Know (NHTK) de deuren van haar eerste winkel in Amsterdam.

Lees ook: Modecolumn Sigrid Stamkot: Kostdatnou, zo’n Oscarlookje?

Het merk maakt kleding dat geen onderscheid maakt tussen geslacht of figuur; met items zonder labels of maten. Daarmee willen oprichters Hannah van Dijck en Jiske Snoeks klanten stimuleren hun eigen smaak te volgen. "Geslacht en maat doen er niet to bij NHTK", aldus Snoecks. "Who cares? Draag waar je je goed bij voelt." Van Dijck vult aan: "Man, vrouw, genderneutraal…NHTK is niet gemaakt voor iemand, maar voor iedereen."

Lees ook: Topshop opent in Amsterdam: een interview

Nu al wordt de kleding verkocht in winkels in Amsterdam, Utrecht en Nijmegen, Op de verlanglijst staan eigen winkels in binnen- en buitenland. De opening van de winkel aan de Ceintuurbaann is een eerste stap daartoe. Ook een webshop staat op de planning.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Gendervrij modemerk opent in Amsterdam
Sluiten