Sigrid Stamkot
Sigrid Stamkot Lifestyle 2 feb 2015

Een jumpsuit die een tas overbodig maakt

Amerikaans stand-up comédienne en actrice Margaret Cho heeft een jumpsuit ontworpen die het meenemen van een tas onnodig maakt.

Het ontwerp kwam, zoals zoveel van dit soort ideeën, voort uit een eigen behoefte, zo vertelt Cho aan Daily News. Ze haat het constant mee moeten dragen van een tas, en er maar aan denken of ze het ding niet vergeet.

Lees ook: Lol maken om SuperBowl-outfit Katy Perry

Haar zelfontworpen én zelfgemaakte jumpsuit heeft dan ook veel opbergmogelijkheden: twee zakken aan de voor-, twee aan de achterkant, en twee met ritsen af te sluiten opbergvakjes bij het been en de borst. Genoeg ruimte om telefoon, ID-kaart, creditcard en ”drie jaar oude pepermuntjes” bij je te dragen, aldus Cho. Vooral die ritsen waren belangrijk voor de actrice: ”Je kunt wel allemaal zakjes hebben, maar als alles er steeds uitvalt, heb je er nog niet veel aan."

Lees ook: Victoria Koblenko komt met eigen T-shirtlijn

”Dit is een outfit die je aantrekt, spullen erin en je bent klaar om te gaan. En je ziet er ook nog eens goed in uit. Je kunt het sjiek maken met hakken, casual met laarzen en sexy met alleen een beha eronder."

De eerste samples zijn momenteel in de maak, en de verwachte verkoopprijs is 188 dollar (ongeveer 166 euro).

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere donderdag om 16.00 uur een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Een jumpsuit die een tas overbodig maakt
Sluiten