Thomas Stevens
Thomas Stevens Lifestyle 11 feb 2015
Leestijd: 1 minuut

Anti-paparazzi kleding zorgt voor extra anonimiteit

Menig celebrity zal opgelucht ademhalen na het lezen van dit nieuws. Het online kledingmerk Betabrand komt met een zogeheten ‘Flashback’- collectie. Een lijn van kleding verrijkt met reflecterend elementen waardoor de drager niet gefotografeerd kan worden.

De collectie bestaat uit een volledig kostuum, een hoodie, een sjaal, en een hoed. Deze zijn allen voorzien van reflecterende nanodeeltjes. Goedkoop zijn de items niet, het pak kost namelijk zo’n 520 dollar. Toch verwacht het bedrijf er genoeg van te kunnen verkopen.

Betabrand kenmerkt zich als merk door innovatieve ideeën te laten ontwikkelen via het crowdfunding-principe. De ‘Flashback’-collectie maakt daar ook deel van uit en indien er genoeg belangstelling voor is wordt deze ook daadwerkelijk in productie genomen.

CEO Lindland legt uit: “Uiteindelijk is het slim om als bedrijf dingen te verkopen waar mensen zich vol vertrouwen achter scharen, en niet maar een beetje. Dit vermindert niet alleen financiële risico’s maar creëert ook extra vertrouwen naar de consument toe.”

Benieuwd naar hoe de kleding eruitziet? Bekijk dan het filmpje hieronder.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Anti-paparazzi kleding zorgt voor extra anonimiteit
Sluiten