Constance van Amstel
Constance van Amstel Lifestyle 12 jan 2015 / 10:01 uur

Wijn en bitterballen op begrafenis Frans Molenaar

Couturier Frans Molenaar wordt donderdag in Amsterdam begraven. Dat gebeurt in besloten kring op begraafplaats Zorgvlied, zei zijn persoonlijk assistent Mirjam Bax maandag.

Bitterballen

Voor de uitvaart van de vrijdag overleden Molenaar zijn volgens haar honderden mensen uitgenodigd. Na afloop van de begrafenis is er een, eveneens besloten, afscheid in het Amstel Hotel. “Op z’n Frans’, met witte wijn en bitterballen. Zoals we dat ook altijd deden tijdens zijn shows.” Het Amstel Hotel was volgens Bax twintig jaar lang het toneel van de modeshows van Molenaar.

Sven Ratzke

Wie er tijdens de uitvaart spreken, is nog niet bekend. Wel is duidelijk dat zanger Sven Ratzke optreedt. Hij zou dat eigenlijk doen bij de presentatie van de honderdste collectie van de couturier, die stond gepland voor maart.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Wijn en bitterballen op begrafenis Frans Molenaar
Sluiten