Sigrid Stamkot
Sigrid Stamkot Lifestyle 16 jan 2015 / 14:30 uur

Wat kostten de Golden Globe jurken?

Wat waren ze mooi hè, de jurken die de sterren tijdens de Golden Globes droegen. Maar waar kwamen ze vandaan, en vooral: hoeveel zouden ze hebben gekost?

Lees ook: Hoge hakken zorgen voor artritis

Er is nu een website die een groot gedeelte van de creaties op een rijtje heeft gezet, inclusief prijs en met de mogelijkheid om de jurk aan te schaffen, of in te schrijven zodat je een seintje krijgt als ‘ie te koop is. Onder meer jurken van ontwerpers Carolina Herrera, Zac Posen en Marchesa zijn erop te vinden.

De website laat gelijk zien wie de duurste jurk droeg naar het evenement. Dat blijkt Unbreakable Kimmy Schmidt actrice Ellie Kemper te zijn. Haar Naeem Khan jurk kostte 12.000 dollar, ruim 10.000 euro. Leuk weetje: haar witgouden oorbellen kostten 80.000 dollar, bijna 70.000 euro.
Leuk toch, om zo even aan die Golden Globes-jurken te snuffelen?

Ellie Meper

Verder leren we dat de Monique Lhuillier-jurk van Camila Alves 2995 dollar (2560 euro) kostte, die van Anna Faris 1995 dollar (1700 euro), en de veelbesproken Vera Wang outfit van Rosamund Pike koop je voor 5500 dollar, ruim 4500 euro.

Anna Faris

Camlia Alves

Rosamund Pike

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Wat kostten de Golden Globe jurken?
Sluiten