Floor Gijsbertse
Floor Gijsbertse Lifestyle 13 jan 2015

Trek je LEGO masker uit de kast

Het is unisex, plastic en in de orde van de jeugdsentiment: het LEGO masker. De bril is afgelopen weekend gespot op de catwalk in Londen tijdens de wintercollectie show ‘Coolman’ van designers Agi & Sam.

Lees ook: Nicki Minaj voor Cavalli

Wie zei dat LEGO niet hip kan zijn? Ontwerpers Agi & Sam bewijzen dat het gebruiken van de kleurrijke plastic kinderspeelgoedjes wel degelijk onderdeel van een mode-ensemble kunnen uitmaken. De designers hebben speciaal voor het samenstellen van de wintercollectie en het LEGO masker (plus een bescheiden LEGO baard) samengewerkt met een club kinderen.

Lees ook: Nieuwste topmodel is een hond

De gehele ‘Coolman’ collectie staat dan ook in het teken van de kinderlijke perceptie van kleren (lees: kleuren en vormen) met de focus op de bouw. Over bouw en constructie gesproken, hoe blijven de maskers eigenlijk vastzitten? Met Play Doh klei? Het is een raadsel.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Trek je LEGO masker uit de kast
Sluiten