Sigrid Stamkot
Sigrid Stamkot Lifestyle 5 jan 2015
Leestijd: 1 minuut

Stella McCartney komt met jongere Adidas-lijn

Sportgigant Adidas lanceert deze maand samen met modeontwerpster Stella McCartney een lijn voor een jonger publiek, Adidas StellaSport genaamd, meldt Fashion United. De lijn ligt vanaf vandaag in de winkels van Topshop en is online bij Adidas verkrijgbaar, met prijzen die beginnen bij 20 dollar en oplopen tot 100 dollar. Hiermee wil het sportmerk een jongere doelgroep aanspreken dan zusterlijn Adidas by Stella McCartney.

Lees ook: Voor het eerst in 12 jaar donker model op cover van Britse Vogue

De collectie bestaat uit kleding, schoenen en accessoires die zowel in de sportschool als op straat te dragen zijn. "Het Stella meisje gaat ermee van de universiteit naar de clubs en er is een verband tussen sport en technologie zonder enige stijl ervoor te moeten opgeven," zegt McCartney in een verklaring.

Lees ook: Beautyproducten worden steeds slimmer

Zoals we van Stella gewend zijn, is de technologie in de sportkleding verregaand, met zelf-gestrikte vetergympen en kleding in sneldrogende Climalite stoffen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Stella McCartney komt met jongere Adidas-lijn
Sluiten