Floor Gijsbertse
Floor Gijsbertse Lifestyle 13 jan 2015

“Sorry Addy”

We schreven er gisteren al over: ex-playmate Monique Sluyter verklaarde op Facebook Addy van den Krommenacker dood, in plaats van modeontwerper Frans Molenaar. Vandaag bood ze haar excuses aan, meldt het AD.

Lees ook: Monique Sluyter verklaart verkeerde ontwerper dood

‘Rust zacht lieve Addy van den Krommenacker’, verscheen er op de Facebook-pagina van de blondine. Binnen no-time stroomden de reacties binnen onder haar post. “Er is iets dramatisch fout gegaan toen ik het op Facebook zette”, zegt Monique.

Lees ook: Modeontwerper Frans Molenaar overleden

Inmiddels heeft Sluyter contact opgenomen met Addy, de assistente van Frans Molenaar, en de familie van Frans Molenaar. “Ik heb een fijn gesprek met zijn assistent gehad en de condoleances zijn op de goede plek terecht gekomen”, aldus Monique.

Het bericht is inmiddels van Sluyter’s Facebook-pagina verwijderd.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
“Sorry Addy”
Sluiten