Sigrid Stamkot
Sigrid Stamkot Lifestyle 5 jan 2015
Leestijd: 1 minuut

Slimme riem trekt zichzelf strakker (en losser!)

Een Frans bedrijf heeft een slimme riem ontwikkeld die zichzelf aantrekt en losser doet: de zogeheten Belty. Het product wordt deze week voor het eerst getoond tijdens de International Consumer Electronics Show 2015 in Las Vegas.

Lees ook: De wishlist van ontwerpster Joline Jolink

De riem past zich automatisch aan aan de taille van de drager, en wordt dus wat losser als hij of zij net heeft gegeten, of onderuit gaat zitten. Belty houdt tegelijkertijd ook je gezondheid in de gaten en geeft je een seintje als je te lang stil hebt gezeten.

Lees ook: Dit Nederlandse model volgt Bar Refaeli op

Het accessoire communiceert met een app. , die alle gegevens in kaart brengt die de sensoren in de riem hebben verzameld. Op basis van deze informatie krijg je suggesties voor een gezonder leven. Het is niet bekend wanneer Belty precies verkrijgbaar is en hoeveel de riem gaat kosten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Slimme riem trekt zichzelf strakker (en losser!)
Sluiten