Sigrid Stamkot
Sigrid Stamkot Lifestyle 1 jan 2015
Leestijd: 1 minuut

Selena Gomez te sexy in Abu Dhabi

Selena Gomez heeft zich de woede van mensen in Abu Dhabi op de hals gehaald. De zangeres genoot samen met Kendall Jenner, Gigi Hadid, Cody Simpson, en Shay Mitchell van een tripje naar het warme land, en besloot wat cultuur te snuiven. De groep bezocht een moskee, waar, zo weet iedereen, strenge kledingvoorschriften gelden.

Lees ook: Deze zangeres maakt haar handicap tot iets prachtigs

Selena poseerde op één van de foto’s met haar enkel duidelijk bloot en dat is tegen het zere been van velen. Zij vinden dat Selena een te sexy pose aanneemt, en tegelijkertijd te veel huid toont, tekenen van het niet respecteren van het geloof. Daarnaast lacht ze op het kiekje, iets dat volgens de regels van de moskee ook niet mag.

Lees ook: Louis Vuitton sterkste merk van 2014

https://www.instagram.com/p/xL3TYROjFX/

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Selena Gomez te sexy in Abu Dhabi
Sluiten