Sigrid Stamkot
Sigrid Stamkot Lifestyle 12 jan 2015

Nieuwste topmodel is een hond

Move Over, Doutzen, er komt een nieuw topmodel aan!Ontmoet Bodhi, een 5 jaar oude Shiba Inu, die inmiddels bekend staat om zijn baan als model voor mannenkleding. De aandoenlijke Bodhi poseert als een volleerd model en showt met het grootste gemak T-shirts, truien en hoeden.

Lees ook: Eindelijk Vogue-cover voor Kim Kardashian

De baasjes van Bodhi kwamen bij toeval achter de kwaliteiten van zijn viervoeter. Op een saaie zaterdag besloten de New Yorkers tot een verkleedpartijtje. “Toen we hem aankleedden, werd hij helemaal vrolijk!”, aldus David Fung en Yena Kim. De foto’s die ze er van online zetten, werden zo enthousiast ontvangen, dat merken zich meldden met de vraag of Bodhi hun nieuwe model kon worden.

Lees ook: Reese Witherspoon draagt voor 1 miljoen euro aan juwelen naar Golden Globes

Inmiddels heeft Bodhi 162.000 volgers op Instagram en stond hij model voor merken als ASOS, Coach en Salvatore Ferragamo. Inmiddels fungeren beide baasjes als manager van de hond.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Nieuwste topmodel is een hond
Sluiten