Sigrid Stamkot
Sigrid Stamkot Lifestyle 16 jan 2015 / 13:30 uur

Lady Gaga zit in make-uploze fase

We kennen Lady Gaga allemaal in opgedirkte versie, met pompeuze kleding, zware pruiken en vooral dikke lagen make-up.

Lees ook: Real Housewife of New York wil niet dik makende wiet kweken

De zangeres zit kennelijk in een fase waarin ze meer naturel tevoorschijn wil komen, als we haar Instagram-accoutn mogen geloven. Steeds vaker toont ze haar bijna vijf miljoen volgers beelden van haarzelf terwijl ze afgeschmickt in bed ligt. De 28-jarige Stefani Germanotta, zoals ze in het echt heet, werkt momenteel aan nieuwe muziek, en daarvoor hoef je natuurlijk niet al te dik in de plamuur te zitten.

Lees ook: Cindy Crawford over topmodellen toen en nu

Lady Gaga is niet de enige die zich op Instagram make-up vrij geeft: eerder deze week plaatsen ook Demi Lovato, Keira Knightley en zelfs Kim Kardashian foto’s van zichzelf met geen of nauwelijks foundation, concealer of mascara.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Lady Gaga zit in make-uploze fase
Sluiten