Sigrid Stamkot
Sigrid Stamkot Lifestyle 12 jan 2015 / 08:52 uur

Kim Kardashian op cover van Vogue

Al het gelobby van manlief Kanye West blijkt zijn vruchten af te werpen. Goed, de Amerikaanse voorpagina laat nog even op zich wachten, maar Kim Kardashian staat wel voor het eerst alléén op de cover van Vogue: de Australische, that is.

Lees ook: De mooiste Golden Globe jurken, geselecteerd door MetroMode.nl

Ze werd gespot op het strand van Australië voor een fotoshoot voor de voorpagina van het beroemde modeblad. Hoofdredacteur Edwina McCann heeft voor de Australische Vogue al met vele beroemdheden gewerkt, Gisele Bundchen en Miranda Kerr sierden bijvoorbeeld eerder de cover, maar zegt dat werken met Kim Kardashian toch speciaal is. Het is plezierig, en ze omschrijft Kim als een perfectionist, maar met respect voor het team. Iets dat bij andere beroemdheden niet zo normaal is.

Lees ook: Ontwerper Frans Molenaar overleden

Kim zelf is ook tevreden: "Ik heb eindelijk het gevoel dat ik daar ben waar ik moet zijn", zo zegt ze. Wel zou ze graag wat meer privacy voor haar dochter willen hebben.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Kim Kardashian op cover van Vogue
Sluiten