Sigrid Stamkot
Sigrid Stamkot Lifestyle 2 jan 2015

Kardashians maken Givenchy en Balmain populair

Zoals ieder zichzelf respecterend bedrijf, heeft ook Ebay een lijst voor 2014 opgesteld. De veilingsite zette de best verkopende producten op een rijtje. Met dank aan de Kardashians, want fervente fans, is er 4 procent meer gekocht van het Franse modehuis Balmain. North droeg immers een custom made blazertje van het merk, terwijl ook mama Kim een groot liefhebber is en graag in jurken van Balmain verschijnt.

Lees ook: De top 5 van meest gezochte rode loper outfits

Om die reden deed ook Givenchy het in 2014 goed: er werden op de site 5000 producten van het eveneens Franse modehuis verkocht, dat de trouwjurk van Kim ontwierp. Amal Clooney zorgde er mede voor dat Oscar de la Renta met 11000 producten goed verkocht op Ebay, al zal dat ook kunnen zijn omdat de geliefde ontwerper vorig jaar oktober overleed.

Lees ook: Prachtige foto’s van een modeshow en balletvoorstelling in één

Tot slot waren vooral hoeden gewild, vorig jaar. Mensen kochten via de site 43 procent meer hoofddeksels dan in 2013, in totaal 530.000. Allemaal dankzij Pharrell, uiteraard, die met zijn hoed het accessoire weer helemaal op de kaart zette.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere donderdag om 16.00 uur een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Kardashians maken Givenchy en Balmain populair
Sluiten