Sigrid Stamkot
Sigrid Stamkot Lifestyle 9 jan 2015

Joni Mitchell (71) in campagne Saint Laurent

De Canadese singer-songwriter Joni Mitchell schittert met haar 71 jaar in de nieuwe campagne van het Franse modehuis Saint Laurent. Speciaal voor het jaarlijkse Saint Laurent Music Project is Mitchell op de foto gezet. En hoe!

Lees ook: Geen zwangerschapsgarderobe voor Blake Lively

De klassieke zwart-wit foto is gemaakt in haar eigen huis in Los Angeles, door fotograaf Hedi Slimane (voormalig designer voor Dior Homme, red). Mitchell lijkt helemaal op te gaan in de muziek, met haar custom made Laurent-gitaar in de hand en dito leren cape om haar schouders.

Lees ook: Jean Paul Gaultier betuigt steun #JesuisCharlie

Sinds 1968 bestiert Mitchell de hitlijsten in binnen en buitenland. In 2007 kwam Mitchell met haar laatste hit, Shine. De complete shoot, met meerdere foto’s, zal eind januari gepubliceerd worden in V Magazine.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Joni Mitchell (71) in campagne Saint Laurent
Sluiten