Sigrid Stamkot
Sigrid Stamkot Lifestyle 9 jan 2015

Hakkenbar: de terugkeer van de Pompadour-hak

Na de sleehak, de kitten heel, de blokhak en de naaldhak is 2015 het modejaar van de Pompadour-hak. Gokken wij. Zo werd deze hak gespot op de catwalk bij onder andere de ready to wear SS15 collectie van Dior.

De wattes? De Pompadour-hak. Vernoemd naar de franse beroemde Madame de Pompadour (beroemdste maîtresse van koning Lodewijk XV van Frankrijk,red). De schoen werd een hit in de eind 17e en begin 18e eeuw en is nu terug van weggeweest. Het is slechts afwachten tot de high street modehuizen de Pompadour in de schappen hebben staan.

Lees ook:  Joni Mitchell (71) in campagne Saint Laurent

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Hakkenbar: de terugkeer van de Pompadour-hak
Sluiten