Sigrid Stamkot
Sigrid Stamkot Lifestyle 9 jan 2015

Haartrend: knappe staarten

Kapsels en kleuren in haarland verschillen met de dag. Van weelderig en pluizig naar een strak gebonden coupe. Is dit mogelijk de normcore onder de haartrends? Het kan geen kwaad te experimenteren op kapsel- en haargebied. Met het weekend op de loer is dit de uitgelezen kans om de proef op de som te nemen.

Wat vindt beautyblogger Mascha Feoktistova van www.beautygloss.nl van deze haartrend? ” Dit is een trend die steeds duidelijker terug komt: extreem glad en glanzend haar. Het staat een beetje haaks tegenover het hele zachte golvende uitgeborstelde wat je het afgelopen jaar veel zag. Je kan dit zelf creëren door te werken met gladmakende producten, denk aan olie en serums. Zo te zien is de basis een staartje in de nek, daarna zijn de andere staartjes daar naartoe gehaald (al dan niet met een creatieve omweg). Ziet er super stijlvol uit! Je zou dit kunnen dragen naar een feestje.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Haartrend: knappe staarten
Sluiten