Floor Gijsbertse
Floor Gijsbertse Lifestyle 27 jan 2015

Gered hondje ster in Karen Walker campagne

Deze bruinharige bescheiden viervoeter is de nieuwe ster en het gezicht van de lente- zomercampagne van modemerk Karen Walker Eyewear.

Haar naam is Toast, een King Charles Cavalier Spaniel zonder tandjes en maarliefst 156,000 instagramvolgers. In de campagne van de Nieuw-Zeelandse designer Karen Walker is de viervoeter te bewonderen met een tal van KW-exemplaren op haar snuit.

Wanneer je het instagramaccount van het pluizige model bezoekt, is direct duidelijk dat het Toast niet aan poses en merkkleding ontbreekt. Zo wandelt zij over de straten van New York in een Moschino pakje of gehuld in een kittig zilveren capeje met rode laklaarsjes.

Lees ook: Doutzen is that you

CINDERELLA STORY

Het leven voor haar modellencarrière was niet rooskleurig. Toast leefde onder wrede omstandigheden, werd gered en leeft nu een liefdevol leven bij haar baas. Zonder tandjes.

KAREN WALKER

Karen Walker toonde vorig zomer- lenteseizoen haar brillencollectie op de snoet van een club knappe peuters. Haar winkels zijn over de hele wereld te vinden, waaronder Karen Walker Eyewear, Karen Walker, Karen Walker Jewellry en Karen Walker Paints. Walker maakte furore dankzij haar moeiteloze en verfijnde ontwerpen.

Lees ook: Foto’s Claes Iversen sluit Amsterdam Fashion Week

Bekijk de collectie hier. Toast volgen? @toastmeetsworld of #ToastMeetsKaren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Gered hondje ster in Karen Walker campagne
Sluiten