Sigrid Stamkot
Sigrid Stamkot Lifestyle 9 jan 2015

Geen zwangerschapsgarderobe voor Blake Lively

Oomph, dacht iedereen bij het zien van een blakende Blake Lively, die gedurende haar zwangerschap op menig cover en website de headlines bestierde. In een interview met People Magazine klapt Lively uit de school: ze heeft nooit zwangerschapskleding gedragen gedurende haar zwangerschap.

Lees ook: Jean Paul Gaultier betuigt steun #JesuisCharlie

De kakelverse moeder legt in het interview uit dat haar ‘zwangerschapsstijl’ niet meer dan de normale collecties van merken en warenhuizen bedroeg. Zo zegt ze "Alles was gewoon mijn eigen, normale kleding. Ik kan dat ook gewoon dragen wanneer ik niet zwanger ben. Als ik me helemaal anders zou zijn gaan kleden, had ik me een vreemde in mijn eigen lichaam gevoeld."

Lees ook: Kledingwarenhuis Target komt met grotere maten

Lively pikt nog een geheim uit haar schatkist; hakken dragen tijdens je zwangerschap. "Wanneer ik mijn Louboutins aantrok terwijl ik super zwanger was voelde ik me meteen geweldig. Ze zijn een vorm van retail-therapie. Geloof me, als je ziet dat weegschaal up up up gaat, moet je alleen maar even gaan winkelen en koop je die schoenen met rode zolen voor jezelf." Blake slaat de spijker op zijn kop wanneer zij haar zwangerschapscredo openbaart “I have to dress for real life, not for pregnant life.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Geen zwangerschapsgarderobe voor Blake Lively
Sluiten