Sigrid Stamkot
Sigrid Stamkot Lifestyle 1 jan 2015 / 15:30 uur

Foto’s: ballet en modeshow in één

Een bijzondere mode- en ballletshow in het National Centre for Performing Arts in Beijing, China. De modellen droegen tijdens de show, die op Oudejaarsdag werd gehouden, onder meer lichtgevende make-up.

Lees ook: Deze zangeres maakt van haar handicap iets prachtigs

De vooorstelling Legende de la Mode was één van de festiviteiten om het vijftigjarig jublieum van de betrekkingen tussen China en Frankrijk te vieren. De nationale balletten van beide landen hadden een gezamenlijk optreden ingestudeerd, en lieten tegellijkertijd ontwerpen zien van de Franse ontwerper Pierre Cardin en de Chinese ontwerper Guo Pei.

Lees ook: Winkeldief probeert te ontsnappen met poep

Het resultaat is, zoals te zien op de foto’s, spectaculair.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Foto’s: ballet en modeshow in één
Sluiten