Floor Gijsbertse
Floor Gijsbertse Lifestyle 13 jan 2015 / 14:00 uur

Ex-liefje prins Harry muze voor Mulberry

Brits modemerk Mulberry heeft voor de campagnevideo van de voorjaarscollectie Cressida Bonas (de ex van de Britse Prins Harry) als muze uitgekozen.

Cara Delevingne blijft het gezicht en vertegenwoordigster voor het Britse modelabel. Cressida toont in de korte campagnefilm haar danstalenten aan het modepubliek. Samen met Freddie Fox (Britse acteur en musical ster, red.) is zij dansend te zien in verschillende ensembles uit de voorjaarscollectie van het merk.

Lees ook: Korte wimpers zijn gezonder

Pas in maart 2015 gaat de video officieel de lucht in. Tijdens de BAFTA Tea Party 2015 Awards gala in Los Angeles afgelopen zaterdag, werd de korte film al wel getoond aan een selecte groep beroemde aanwezigen. Waaronder Keira Knightley.

Lees ook: Nicki Minaj voor Cavalli

Naast deze giga modellenklus zal Bonas binnenkort opnieuw op het witte doek verschijnen in haar officiële filmdebuut, Tulip Fever. Daar zal zij naast Mulberry collega Cara Delevingne en de Zweedse actrice en ballerina Alicia Vikander te zien zijn.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Ex-liefje prins Harry muze voor Mulberry
Sluiten